divendres, 16 de març del 2012

Rebel.leu-vos

Declaració Rebel 15 de març de 2012

Afinitat Rebel és un col·lectiu d’activistes que es reuneix des d’octubre de 2011 per a enfortir el procés de transformació social, mitjançant l’elaboració de la publicació que tens entre mans. Som persones compromeses amb la construcció d’una nova societat des de baix, que mitjançant l’autogestió i el treball en xarxa, hem fet realitat aquesta publicació.

Afinitat Rebel som aquelles que hem escrit els continguts, qui els hem corregit, traduït i maquetat, qui hem realitzat i recopilat les il·lustracions, qui hem desenvolupat la web, qui hem fet possible la seva impressió i la seva difusió, cadascun dels nodes de distribució, cada aportació d’un recurs… Cada gest i cada moment viscuts són senyals que això no ha fet sols que començar.

Podríem centrar-nos en la crítica en relació als abusos als quals estem sotmesos i limitar-nos a la denúncia i a la mobilització; però preferim dedicar el nostre esforç i energia al desenvolupament de pràctiques basades en l’autogestió, la cooperació i l’ajuda mútua. És el moment de generar espais de coneixement compartit, on les idees, els projectes i les il·lusions de tots i de totes puguin ser posades en comuna, per a deixar de viure d’una manera submisa, complaent i passiu.

L’Estat, els grans cercles de poder i les grans corporacions, no podran evitar la nostra voluntat de rebel·lar-nos. Les eines que proporciona aquesta publicació facilitaran la construcció del camí que volem recórrer juntes. El 15 de març Afinitat Rebel sorgeix per a disseminar-se en cadascun dels racons on arribi aquesta publicació. A partir d’avui estem a tot arreu.

Totes som afinitat rebel. Seguim!

Col·lectiu afinitat rebel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada