dimarts, 13 de novembre del 2012

REFLEXIONS DELS JARDINERS INDIGNATS EN REÇOLZAMENT A LES CUPS


Avui podem canviar el món, aquet món que diuen que s’ha quedat petit ,on poden circular lliurement persones i capital , sobre tot pels que hi tenen capital i mà d’obra, avui es el dia de canviar aquest petit indret, aquest gran país que es diu CATALUNYA


Desde  Indignats creiem fermament, que és l’hora de canviar tot allò que no ens agrada , de canviar les politiques , de canviar la manera de fer-les desde dins del sistema, un sistema en el que no creiem però que patim, mentres tant canviem tot el sistema de baix a dalt i de dalt a baix.

Volem canviar  les politiques d’inversió en Salut, fent d’elles una prioritat per al poble .

Volem canviar les politiques de Educació, un poble ignorant es un poble condemnat a desaparèixer, un poble ignorant es un poble precari, feble, dòcil . 

Volem un país just, entenent la justícia com justícia social , on tothom i càpiga, on tothom tingui la oportunitat de créixer com persona i de aportar a la societat en la seva mesura, on es trobin igualtats de oportunitats per a tothom sense exclusions, perquè creiem que tot això ens portarà Pau a nivell personal i Pau com a societat .

Volem una societat madura, una societat avançada, pot ser una societat utòpica, a banda dels dictats Europeus i Mundials que no tenen mai prou guanys ,prou calers, sempre en volen mes  caigui qui caigui, a qualsevol preu, en una voràgine especuladora que s’endurà tot per davant, sobre tot les persones i d’elles les mes febles en primer lloc. 

No volem que els nostres fills es trobin  aquest món egoista, consumista, irreal que ens imposem, volem un món nou, una nova CATALUNYA amb noves regles, on imperi el sentit comú i el respecte a les persones, al poble, i no als mercats, aquest que no mes volen empobrir més i més als treballadors en la seva angunia, en la seva avarícia de apropiar-se de tot.

Diuen que el sistema democràtic es el menys dolent dels sistemes, nosaltres volem viure en un sistema democràtic de veritat, just, ètic, proporcional i gens dolent per al poble, ni poc ni massa dolent, gens.   

Es per això que demanem el recolzament a les Cups en aquestes properes eleccions, per que un altre món es possible .

Visca la Terra, qui se la estima i qui la treballa.

Saludos y Suerte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada